Hopp til hovedinnhold
Logo – Kalkmølla Kulturstasjon
Søk

Utleie

Selskaps, konferanse og møtelokale

Det tradisjonsrike bygget ligger i Franzefossveien 18, nær Hamang og Sandvika og har god plass til oppdekking for 40 personer.

I tillegg til kulturaktiviteter, ønsker vi også å tilby Kalkmølla Kulturstasjon som møte- og konferanselokale til næringslivet. Lokalet egner seg også godt til private selskaper.

Bygget ligger i Franzefossveien 18, nær Hamang og Sandvika, og er på to etasjer. Første etasje består av garderobe med toaletter, kjøkken, lite ekstrarom og stort oppholdsrom med plass til ca. 40 personer (oppdekket). Konferanserommet ligger i andre etasje med plass til ca. 30 – 40 personer. Gratis parkering til 20 – 30 biler.

Ønsker du å holde selskap, er stedet også et sjarmerende selskapslokale. Les mer om utleiekonseptene i vår Utleiebrosjyre i pdf. Dagsprisen i 2019 kr. 5.700 som inkl. vask av gulv og toaletter.

Vær oppmerksom på at det er satt en aldersgrense på 40 år for leieansvarlig (unntak for barnedåp, konfirmasjon, bryllup ol.). Foreldre kan ikke leie på vegne av barn.
Rullestolbrukere finner praktisk informasjon om adkomst på baksiden av Utleiebrosjyren.

For ytterligere informasjon, ta kontakt (mandag – fredag kl. 08.00-16.00) med Anne Wold-Hansen – 922 11 840, anne@kalk.no  eller vårt sentralbord på 05255. Ved reservasjon av lokalet, må dette alltid bekreftes skriftlig på epost eller i brev.

Vi støtter Kalkmølla Kulturstasjon

Logo for samarbeidspartner: Franzefoss Minerals
Logo for samarbeidspartner: Franzefoss
Logo for samarbeidspartner: Danske bank
Logo for samarbeidspartner: Norsk kulturråd
Logo for samarbeidspartner: Ffuk