Hopp til hovedinnhold
Logo – Kalkmølla Kulturstasjon
Søk

Utleie

Selskaps, konferanse og møtelokale

Det tradisjonsrike bygget ligger i Franzefossveien 18, nær Hamang og Sandvika og har god plass til oppdekking for 40 personer.

I tillegg til kulturaktiviteter, ønsker vi også å tilby Kalkmølla Kulturstasjon som møte- og konferanselokale til næringslivet. Lokalet egner seg også godt til private selskaper.

Bygget ligger i Franzefossveien 18, nær Hamang og Sandvika, og er på to etasjer. Første etasje består av garderobe med toaletter, kjøkken, lite ekstrarom og stort oppholdsrom med plass til ca. 40 personer (oppdekket). Konferanserommet ligger i andre etasje med plass til ca. 30 – 40 personer. Gratis parkering til 20 – 30 biler.

Ønsker du å holde selskap, er stedet også et sjarmerende selskapslokale. Les mer om utleiekonseptene i vår Utleiebrosjyre i pdf. Dagsprisen inkl. vask av gulv og toaletter.

Vær oppmerksom på at det er satt en aldersgrense på 40 år for leieansvarlig (unntak for barnedåp, konfirmasjon, bryllup ol.). Foreldre kan ikke leie på vegne av barn.
Rullestolbrukere finner praktisk informasjon om adkomst på baksiden av Utleiebrosjyren.

All reservasjon gjøres på bookingkalenderenFor ytterligere informasjon, ta kontakt (mandag – fredag kl. 08.00-16.00) med Anne Wold-Hansen, anne@kalk.no  / 922 11 840 eller vårt sentralbord på 975 05255.

Booking

Vær oppmerksom på at det er satt en aldersgrense på 40 år for leieansvarlig (unntak for barnedåp, konfirmasjon, bryllup ol.). Foreldre kan ikke leie på vegne av barn. Rullestolbrukere finner praktisk informasjon om adkomst på baksiden av Utleiebrosjyren.

Leie av lokalet, må alltid bekreftes gjennom skjemaet under. Du vil få en bekreftelse på oppgitt e-post når booking er gjort.

NB! Informasjon i forbindelse med COVID-19!
Som utleier av lokalet ønsker vi å presisere viktigheten av å overholde gjeldende smittevernregler fra Folkehelseinstituttet. Signerende leietaker er ansvarlig arrangør av selskap/arrangement og den person som politi og helsemyndigheter kan henvende seg til. Arrangør må umiddelbart meddele utleier hvis smitte oppdages blant deltakere/gjester.
Arrangør skal bidra til at syke ikke deltar på arrangement og gi gjester tydelig informasjon for å ivareta god hygiene. Arrangør skal ha oversikt over hvem som er til stede for å kunne bistå ved en eventuell senere smittesporing.
De som er til stede skal kunne holde minst en meter avstand til andre som ikke er i samme husstand og arrangør skal legge til rette for at dette er mulig. Det betyr at antall gjester på Kalkmølla muligens må nedjusteres fra de 40 som lokalet til vanlig er utstyrt for.
Slik situasjonen i samfunnet er nå med et økende antall smittede, forutsetter vi som utleier at gjeldende smittevernregler overholdes!

Priser (pr. døgn):

2020: 6.200,-
2021: 6.500,-
2022: SLUTT PÅ UTLEIE

Sjekk tilgjengelighet og gjør avtale

 • September 2021

  ManTirOnsTorFreLørSøn
  12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  27282930
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Se utleiebrosjyren (PDF)

Bilder

Utstyrsliste

Her finner du en oversikt over hva som finnes på Kalkmølla.

Plantegninger/bordoppsett

Kommer.

Vi støtter Kalkmølla Kulturstasjon

Logo for samarbeidspartner.
Logo for samarbeidspartner.
Logo for samarbeidspartner.