Hopp til hovedinnhold
Logo – Kalkmølla Kulturstasjon
Søk

Konsertprogram

torsdag 12.oktober 2023 – 19:30

Ole Paus – Tett på: Avlyst

Ole Paus har gledet oss i førti-og noen år som artist, poet og forfatter. Helt siden debuten “Der Ute – Der Inne” i 1970, og oppfølgeren “Garman” i 1972, har det dukket opp sanger som passer tittelen nasjonalskald. Fra «Den tøffeste gutten i himmelen», «Innerst i sjelen», «Engler i sneen» og «Mitt lille land» har han klart å sette ord og toner til noe av det som rører seg i tiden. Vi gleder oss til å høre gitaristen og sangeren Ole Paus tett på.
Foto: Finn Rune Christiansen

Kjøp billetter (hos Bærum kulturhus)
torsdag 26.oktober 2023 – 19:30

Marianne Beate Kielland og Håvard Gimse

Musikk av Schubert, Brahms og Grieg står på programmet når Marianne Beate Kielland og Håvard Gimse byr opp til mestermøte. Marianne Beate Kielland er etablert som en av de fremste konserterende sangere i Europa, med et bredt repertoar fra det 17. århundre, via klassisisme, romantikk og ny musikk. Håvard Gimse er en kjær venn av Kalkmølla og en av Skandinavias mest berømte pianister.
Foto: Palm Fotografie

Kjøp billetter (hos Bærum kulturhus)
lørdag 04.november 2023 – 15:00

Karl Seglem Quintet – Bærum Jazzfestival

Karl Seglem er en grensesprengende musiker på tenorsaksofon og bukkehorn. Med sin eminente kvintett beveger musikken seg uanstrengt i et landskap mellom jazz, folkemusikk, world jazz og fri improvisasjon. Som en uredd utøver og komponist blander han gjerne uttrykk som spenner fra den akustiske folkemusikken via jazz til elektronika. Nyskapende og tradisjonsbærende på samme tid. Med Erlend Viken, Andreas Löwe, Hallvard Gaardløs og Kåre Opheim.
Foto: Heidi Molstad Andresen

Kjøp billetter (hos Bærum kulturhus)
lørdag 18.november 2023 – 15:00

The Great American Songbook

Jazztrioen med trompeter Eckhard Baur, gitarist Odd Steinar Albrigtsen og Tine Asmundsen på kontrabass bringer oss inn i en musikalsk verden med de kjente og mer ukjente standardlåtene i The Great American Songbook. Vi får høre hvordan norske jazzmusikere som blant annet «Pastor’n» Iversen, ble inspirert av den amerikanske jazzmusikken på 40-60 tallet.
Foto: Ketil Hardy

Kjøp billetter (hos Bærum kulturhus)
torsdag 30.november 2023 – 19:30 Utsolgt!

Trond Granlund/Terje Norum-kvartett med Hans Børli-dikt – UTSOLGT!

Inn i Hans Børlis verden. Vokalist Trond Granlund synger og leser fra Hans Børlis fantastiske univers. Pianist og komponist Terje Norum med sin kvartett har skrevet musikken til diktene av Hans Børli.  Skogslusken» er en albumkonsert av og med Trond Granlund og Terje Norum. Albumet ble spellemannsnominert i 2020. Kvartetten består av pianist Terje Norum, gitarist Freddy Holm, bassist Jørund Bøgeberg og Anders Engen bak trommene.
Foto: Mimsy Møller

Utsolgt (hos Bærum kulturhus)
torsdag 14.desember 2023 – 19:30

Jul med PUST

Med dette kritikerroste vokalensemblet kan vi garantere julestemning. Med sanger fra platene Julero (2011) og Lengt etter lys (2020) bringes vi inn i våre vakreste sangskatter i et nytt tonespråk. PUST er noe unikt
innen nordisk vokalmusikk. Konsert med PUST byr på et uforutsigbart møte med den menneskelige stemme, hvor de seks ulike stemmene i gruppa skaper en magisk, mektig og leken samklang.
Foto: Mads Iversen

Kjøp billetter (hos Bærum kulturhus)

Vi støtter Kalkmølla Kulturstasjon

Logo for samarbeidspartner.
Logo for samarbeidspartner.
Logo for samarbeidspartner.
Logo for samarbeidspartner.