Hopp til hovedinnhold
Logo – Kalkmølla Kulturstasjon
Søk

Konsertprogram

torsdag 19.mars 2020 – 19:30 Utsolgt!

Solveig Slettahjell – Tett på – UTSOLGT!

Det er bare å glede seg til Solveig Slettahjell – tett på! Med sin særegne og vakre stemme synger Solveig fra albumet ”Domestic songs”. Hun sitter selv ved flygelet på denne konserten. Da Solveig Slettahjell sist spilte solokonsert på Kalkmølla i 2010, skrev hun etterpå; ”for et utrolig lunt og intimt sted å spille – og med et fantastisk lydhørt og begeistret publikum. Jeg gleder meg til å komme tilbake”.

Utsolgt (hos Bærum kulturhus)
torsdag 16.april 2020 – 19:30 Utsolgt!

Beethoven med norske resonanser – UTSOLGT!

Fiolinist Ragnhild Hemsing og pianist Tor Espen Aspaas startet sitt fine duosamarbeid i 2010, og spilte på Kalkmølla i 2011. Det blir ren glede å høre denne flotte duoen spille Beethovens Kreutzer sonate og sonate nr. 8, koblet med norske slåtter og stev for hardingfele og fiolin som “Myllargutens bruremarsj” og “Rotneimsknut”.

Utsolgt (hos Bærum kulturhus)
torsdag 07.mai 2020 – 19:30

Jazzkonsert med Elin Rosseland band

Jazzsangeren Elin Rosseland kommer med sine fantastiske musikere Helge Lien (piano), Johannes Eick (kontrabass) og Knut Aalefjær (trommer). Musikken er melodiøs og vakker med kontraster i rytmikk og klangbilder. Musikken er skrevet av Rosseland og laget spesielt for disse musikerne. Det er spennende når alt kan skje og vi får en sterk opplevelse av tilstedeværelse og møte i musikken.

Kjøp billetter (hos Bærum kulturhus)
torsdag 11.juni 2020 – 

TeleGram – The Right Song

TeleGram spiller akustisk, folkinspirert kammerpop, og ga ut plata The Right Song i 2018. Vi hører gitar, mandolin og banjo fra americana og soulinspirerte melodiføringer, samt klangen av klassiske stryketoner fra cello og fiolin! Det vokale samspillet gir en sterk karakter til bandets uttrykk. Marius Graff (vokal, gitar, banjo), Kaja Pettersen (cello, vokal), Nikolai Storevik (fiolin, vokal), Anne Marit Bergheim (vokal, gitar, mandolin).

Kjøp billetter (hos Bærum kulturhus)

Vi støtter Kalkmølla Kulturstasjon

Logo for samarbeidspartner.
Logo for samarbeidspartner.
Logo for samarbeidspartner.