Hopp til hovedinnhold
Logo – Kalkmølla Kulturstasjon
Søk

Konsertprogram

torsdag 23.september 2021 – 17:30 Utsolgt!

Men Buicken står her fremdeles – Poesi og Blues – UTSOLGT!

Men Buicken står her fremdeles er slampoesi og blues med de beste folka. Lars Saabye Christensen leser egne dikt skrevet på servietter og sms til venn og journalist Tom Stalsberg da de sammen jobbet og reiste i USA. Bluesgitarist Amund Maarud og jazztrompetist Mathias Eick er tonefølge til Saabye Christensen og Stalsberg.
Buicken kjører med poesi på reservetanken og passe mengder rock, blues og jazz i bagasjerommet.

Foto: Rolf Aleksejunas Øvrum Christensen

Utsolgt (hos Bærum kulturhus)
torsdag 14.oktober 2021 – 19:30 Utsolgt!

Christian Ihle Hadland – Frédéric Chopin – UTSOLGT!

Det er en glede å invitere til Chopin-aften med stjernepianist Christian Ihle Hadland. Hos Chopin trer vemodig slavisk nostalgi inn i de franske salonger, og klaveret klinger mer fulltonende enn hos noen annen komponist. Polske rytmer utgjør grunnlaget for Chopins musikk med de tallrike mazurkaer, poloneser og valser han drysser ut av ermet. Hans nocturner, preludier og etyder har henført publikum i nesten tohundre år.
Foto: Nikolaj Lund

Utsolgt (hos Bærum kulturhus)
torsdag 21.oktober 2021 – 19:30

Espen Eriksen Trio – End of summer

Espen Eriksen Trio spiller herlig melodisk jazz. Komposisjonene er lyriske og vakre. Denne prisbelønnede jazztrioen består av Espen Eriksen ved flygelet, Lars Tormod Jenset på kontrabass og Andreas Bye på trommer. Da landet stengte ned våren 2020 skrev Espen Eriksen komposisjonene til plata «End of Summer». Dagsavisen skrev: «Den mest melodiske jazzen vi kommer til å få høre i år».
Foto: CF-Wesenberg@kolonihaven.no

Kjøp billetter (hos Bærum kulturhus)
torsdag 04.november 2021 – 19:30

Gjermund Larsen Trio – Salmeklang

Folkemusikk i ny drakt. Trioen består av felespiller Gjermund Larsen, pianist Andreas Utnem og Sondre Meisfjord på kontrabass. Med Salmeklang viser denne trioen inspirasjon fra folkemusikken på Innherred i Trøndelag. Disse vakre komposisjonene tar utgangspunkt i gamle folketoner og salmer og viser at de nære ting kan gi inspirasjon til grenseløs musikk.
Foto: Ingvil Skeie Ljones

Kjøp billetter (hos Bærum kulturhus)
torsdag 25.november 2021 – 19:30

Let it snow – Asmundsen & Co med solist Julie Kleive

Asmundsen & Co er et strålende og ganske så lokalt band med Julie Kleive som solist. Bandet skaper swing og herlig jazz inn mot adventstiden. Musikerne har selv arrangert låtene vi får høre. De samme musikerne skulle spilt på Kalkmølla før jul i fjor. Bandet består av Eckhard Baur, trompet, Vidar Johansen, saksofon, Tine Asmundsen, kontrabass, Rune Klakegg, piano og Terje Engen, trommer.

Kjøp billetter (hos Bærum kulturhus)
torsdag 16.desember 2021 – 19:30 Utsolgt!

Tord Gustavsen – Julemeditasjoner – UTSOLGT!

Vi avslutter høstens konsertprogram med Tord Gustavsen alene foran flygelet. Konserten blir fylt av stemningsfulle julemeditasjoner. Tord Gustavsen gledet våre lyttere i julekalenderen 2020. Tord er en mester i å skape vakre improvisasjoner av eldre julesalmer og folketoner. Intensitet kombinert med ro og stillhet i musikken er kjennetegn på Tord Gustavsen sitt spill. Vi lover en konsert som gir pusterom og ettertanke inn mot julehøytiden.
Foto: Hans-Fredrik-Asbjørnsen

Utsolgt (hos Bærum kulturhus)

Vi støtter Kalkmølla Kulturstasjon

Logo for samarbeidspartner.
Logo for samarbeidspartner.
Logo for samarbeidspartner.