Hopp til hovedinnhold
Logo – Kalkmølla Kulturstasjon
Søk

Konsertprogram

torsdag 03.juni 2021 – 19:30

Ingrid Bjørnov – Helt nært

Ingrid Bjørnov alene foran flygelet gir oss en særdeles eksklusiv konsert. Høsten 2020 ga Ingrid Bjørnov ut boken «Herfra til hektene». Hva/hvor er disse hektene man så gjerne vil komme seg til? Litt om det, kombinert med det Bjørnovske umiskjennelige skråblikk og rappe humor, og musikalsk briljant og lekent, bringes vi inn i musikken og tekstene på en herlig måte vi kan kjenne oss igjen i. Vi garanterer latter så vel som tårer når Ingrid Bjørnov setter seg foran flygelet.
Foto: Nina Rangøy

Kjøp billetter (hos Bærum kulturhus)
torsdag 10.juni 2021 – 

Svein Tindberg – Som skreve står

Denne junikvelden får vi oppleve en teaterkveld med skuespiller Svein Tindberg. Som skuespiller ved Det Norske Teateret har Tindberg skapt prisbelønte soloforestillinger med Abrahams barn, Markusevangeliet og Utafor. Vi får teater, bibelsitater, sterke tekster, latter og mye mer i en og samme framføring.

Kjøp billetter (hos Bærum kulturhus)
torsdag 26.august 2021 – 19:30

Tenorane og Steffen Horn

Høsten åpner med kritikerrost kvartett! Vi gleder oss til å høre pianist Steffen Horn og tenorene David Fielder, Henrik Hundsnes og Aasmund Kaldestad. Det blir klassiske Operaperler, musikalnumre, Beatles-sanger, poplåter og crossover-låter. Noen på orginalspråket og andre på norsk. Velkommen til en kveld som garantert vil begeistre
Foto: Magnus Skrede

Kjøp billetter (hos Bærum kulturhus)
torsdag 09.september 2021 – 

Guro Kleven Hagen og Christian Grøvlen – Samspill

Denne konserten utsettes for andre gang. Vi takker for tålmodigheten. På grunn av endringer i konsertdatoer og utfordringer med fire ulike musikeres arbeid, vil dere på denne konserten få høre fiolinist Guro Kleven Hagen og pianist Christian Grøvlen i herlig samspill. Programmet vil bestå av Vårsonaten til Beethoven, romanser og soloverk for piano.

Kjøp billetter (hos Bærum kulturhus)
torsdag 14.oktober 2021 – 

Christian Ihle Hadland – Frédéric Chopin

Det er en glede å invitere til Chopin-aften med stjernepianist Christian Ihle Hadland. Hos Chopin trer vemodig slavisk nostalgi inn i de franske salonger, og klaveret klinger mer fulltonende enn hos noen annen komponist. Polske rytmer utgjør grunnlaget for Chopins musikk med de tallrike mazurkaer, poloneser og valser han drysser ut av ermet. Hans nocturner, preludier og etyder har henført publikum i nesten tohundre år.
Foto: Nikolaj Lund

Kjøp billetter (hos Bærum kulturhus)
torsdag 21.oktober 2021 – 

Espen Eriksen Trio – End of summer

Espen Eriksen Trio spiller herlig melodisk jazz. Komposisjonene er lyriske og vakre. Denne prisbelønnede jazztrioen består av Espen Eriksen ved flygelet, Lars Tormod Jenset på kontrabass og Andreas Bye på trommer. Da landet stengte ned våren 2020 skrev Espen Eriksen komposisjonene til plata «End of Summer». Dagsavisen skrev: «Den mest melodiske jazzen vi kommer til å få høre i år».

Kjøp billetter (hos Bærum kulturhus)
torsdag 04.november 2021 – 

Gjermund Larsen Trio – Salmeklang

Folkemusikk i ny drakt. Trioen består av felespiller Gjermund Larsen, pianist Andreas Utnem og Sondre Meisfjord på kontrabass. Med Salmeklang viser denne trioen inspirasjon fra folkemusikken på Innherred i Trøndelag. Disse vakre komposisjonene tar utgangspunkt i gamle folketoner og salmer og viser at de nære ting kan gi inspirasjon til grenseløs musikk.
Foto: Ingvil Skeie Ljones

Kjøp billetter (hos Bærum kulturhus)

Vi støtter Kalkmølla Kulturstasjon

Logo for samarbeidspartner.
Logo for samarbeidspartner.
Logo for samarbeidspartner.