Hopp til hovedinnhold
Logo – Kalkmølla Kulturstasjon
Søk

Om oss

Konsertopplevelser til å ta og føle på

Kulturstasjonen ønsker å skape en levende kammermusikkarena der musikkopplevelsen står i sentrum.

Konsertarena

Stiftelsen Kalkmølla Kulturstasjon startet sin kulturvirksomhet høsten 2006. Du finner gjeldende konsertprogram i menyen til venstre. Målet med kulturstasjonen er å skape en levende kammermusikkarena der musikkopplevelsen står i sentrum. Programmene vil spenne fra kammerkonserter til jazzkonserter. Du kan også last ned vårens program i pdf her.

Vi har gitt ut en bok om Kalkmøllas historie og konsertene de første 10 årene. Boken er en vakker dokumentasjon på alle de flotte artistene som har besøkt Kalkmølla Kulturstasjon fram til høsten 2016. Ønsker du å kjøpe boken som nå koster kr. 100, kan du ta kontakt med Anne Wold-Hansen – anne@kalk.no eller Merete Markussen – mema@kalk.no. Vi tar kontanter og VIPPS.

Veibeskrivelse

NB! – OMKJØRINGER!
Pga. utbyggingen av E-16 og omliggende lokalveier, er det stadig endringer i kjøremønsteret. Hamangtunnelen vil være stengt til sommeren 2021. Vær oppmerksom og følg skilting til EMMA HJORTH.

 

Kalkmøllas historie

Her finner du en historisk oversikt for Kalkmølla, fra tidlig start i 1919 og fram til i dag. Du finner også en oversikt over alle konserter fra starten i 2006. Se også en liten “filmsnutt” på YouTube fra de første konsertene.

Vi støtter Kalkmølla Kulturstasjon

Logo for samarbeidspartner.
Logo for samarbeidspartner.
Logo for samarbeidspartner.