Hopp til hovedinnhold
Logo – Kalkmølla Kulturstasjon
Søk

Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Kalkmølla kulturstasjon sine nettsteder. Kalkmølla kulturstasjon er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: www.kulturstasjonen.no.

Personopplysninger som behandles

Kalkmølla kulturstasjon samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:

  • E-postadresse
  • Mobilnummer
  • Fornavn og etternavn
  • Stilling
  • Firmanavn

Hvordan informasjon innhentes?

Kalkmølla kulturstasjon samler inn opplysninger gjennom innlegging i vårt CRM-system og skjemaer på våre nettsider. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema:

  • Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post

Formålet med informasjonen som innhentes

  • For å kunne sende relevant informasjon
  • Når du benytter deg av våre produkter, produkter vi videreselger samt våre tjenester.
  • Når du samhandler med oss personlig, gjennom korrespondanse, via telefon, i sosiale medier eller via websidene våre.

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god service. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på kulturstasjonen.no lagres i Apsis og vårt CRM-system SuperOffice. Opplysningene lagres så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålet med innsamlingen.

Vår hjemmel for å samle inn personopplysninger

Innsamling av personopplysninger basert på samtykke.
Vi samler elektronisk inn samtykke på personopplysninger og vi lagrer dokumentasjonen knyttet til den enkeltes samtykke i våre systemer. Individuelle samtykker vil alltid bli lagret og dokumentert i systemene våre.

Innsamling av personopplysninger basert på kontrakter.
Vi bruker personopplysninger til å oppfylle våre forpliktelser knyttet til kontrakter og avtaler med kunder, partnere og leverandører.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Kalkmølla kulturstasjon kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Kalkmølla kulturstasjon.

Samtykke

Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Kalkmølla kulturstasjon ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Anne Wold-Hansen, kommunikasjonskoordinator i Franzefoss Minerals
anne@kalk.no

 

Vi støtter Kalkmølla Kulturstasjon

Logo for samarbeidspartner: Franzefoss Minerals
Logo for samarbeidspartner: Franzefoss
Logo for samarbeidspartner: Danske bank
Logo for samarbeidspartner: Norsk kulturråd
Logo for samarbeidspartner: Ffuk